Petitie on-line a deputatului Ionut Simionca: siguranta pietonilor si semaforizarea orasului

Deputatul PMP Ionut Simionca a facut un apel catre primarul Ovidiu Cretu si administratia pe care o conduce sa găseasca soluții cât mai repede pentru semaforizarea tuturor trecerilor de pietoni din apropierea instituțiilor școlare, din toate intersecțiile aglomerate ale bulevardelor municipiului.

Simionca a lansat către bistrițeni o invitație: să ne spună pe Facebook unde cred ca ar trebui semaforizate trecerile de pietoni. “Cred că este oportună o consultare publică pe această temă desi in campania electorala pentru alegerile locale toți candidații la primărie și la Consiliul Local au garantat că vor face consultări sau dezbateri publice, dar toate acestea au rămas până acum la nivel de intenție” a spus Simionca care a adaugat ca va iniția și o petiție online pe pagina sa de facebook pentru bistrițeni unde asteapta parerile acestora.

”Siguranța pietonilor bistrițeni trebuie să fie prioritatea zero a primarului și a tuturor celor din administrația locală”.

Aceste semafoare vor fi foarte utile pentru siguranța pietonilor cât și pentru fluidizarea traficului. Nu mai putem să stăm cu mâinile în sân, apar prea multe accidente stupide! Nu mai cheltuiți bani inutil, pe tot felul de studii și proiecte care nu fac altceva decât să îmbogățească clientela politică a PSD” a mai adaugat Simionca.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Sedinta Consiliului Judetean are loc pe 28 martie

Alesii judeteni sunt convocati in şedinţă ordinară pe 28 martie de la orele 15, în sala de şedinţe a Palatului...

Close