Peste 300 de amenzi în weekend în jud. Mureş

În cursul acestui sfârşit de săptămână, poliţiştii rutieri din cadrul I.P.J. Mureş au constatat 7 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

 

În această perioadă, 2 conducători auto au fost depistaţi în trafic în timp ce conduceau sub influenţa alcoolului (cu o îmbibaţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat), iar alţi 2 sunt cercetaţi pentru conducere cu permisul suspendat.

 

De asemenea, poliţiştii rutieri cercetează 2 conducători auto pentru punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, iar o persoană este cercetată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Totodată, poliţiştii rutieri au aplicat 350 de sancţiuni contravenţionale pentru nereguli constatate în trafic, au reţinut 13 permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Contracte semnate pentru trei drumuri din Mureș

Consiliul Județean Mureș a semnat contractele de întocmire a Studiului de Fezabilitate și a documentațiilor necesare pentru trei drumuri din

Close