Peste 30 mc de material lemnos confiscat, pentru nereguli constatate la regimul silvic

La data de 1 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere judeţene Bistriţa-Năsăud au organizat o acţiune pentru combaterea delictelor silvice, pe raza comunei Lunca Ilvei.

Cu această ocazie a fost interceptat un transport de material lemnos, 25.82 mc, fără proveniență legală și care aparține unei societăți, cu sediul în localitatea Ilva Mare.

Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au ridicat în vederea confiscării materialul lemnos, în valoare de 3000 lei și autovehiculul folosit pentru transport.

De asemenea, au aplicat o sancţiune contravenţională la Legea 171/2010, în cuantum de 25000 lei.

***

Totodată, la data de 3 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice împreună cu polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe raza orașului Sîngeorz-Băi și a comunelor arondate, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere și combaterea delictelor silvice.

În urma acestei acțiuni, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier și au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002, în valoare de 1595 lei, respectiv o sancțiune contravențională, conform Legii 171/2010, în valoare de 15000 lei. De asemenea, a fost confiscată și cantitatea de 7,46 mc de material lemnos, transportat fără documente legale.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Doi bărbați reținuți pentru braconaj piscicol

La data de 5 iunie a.c., poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în grădina unei locuințe, de...

Close