Peste 20 amenzi aplicate de jandarmi în acest sfârşit de săptămână

Două infracţiuni, 21 de amenzi şi 6 avertismente scrise. Acesta este bilanţul sancţiunilor aplicate de jandarmi la final de săptămână.

Pe raza judeţului au fost sancţionate mai multe abateri de la legislaţia în vigoare.

Astfel, au fost aplicate sancţiuni pentru: adresarea de injurii, provocarea şi participarea la unel scandaluri, cerşetorie, neîmpiedicarea unor minori de a săvârşi fapte de cerşetorie, refuzul legitimării în faţa agentului constatator, consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat, aruncarea de resturi menajere în locul destinat spaţiului de joacă pentru copii, fumatul în incinta unei instituţii de învăţământ şi tulburarea liniştii publice.

Totalul sancţiunilor aplicate se ridică la 3.350 lei şi 6 avertismente scrise.

Totodată, pe linie silvică au fost aplicate două avertismente scrise pentru neluarea măsurilor de împrejmuire a instalaţiei de debitare, respectiv ridicarea de resturi de exploatare forestieră în conformitate cu prevederile legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilr silvice, art. 17 şi art 21, lit. b.

De asemenea în perioada de referinţă jandarmii bistriţeni au intervenit la unul din marile magazine din municipiu unde un bărbat a fost surprins în timp ce încerca să treacă de casa de marcat fără a achita produsele alese de rafturi. Cu toate că valoarea produselor nu depăşeşte 35 de lei, bărbatul de 29 de ani a fost condus la poliţie iar pe numele său au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de furt.

În schimb, jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe, pe numele unui bărbat de 62 de ani care i-a aplicat mai multe lovituri unui mecanic auto, pe motiv că nu i-a executat toate reparaţiile cuvenite la propriul autoturism. Documentele au fost depuse la Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE TEATRU ŞI LITERATURĂ „LIVIU REBREANU” ediţia a XII-a 26 – 30 NOIEMBRIE –2016

SÂMBĂTĂ, 26 NOIEMBRIE 2016 PALATUL CULTURII – SALA „CONEXIUNI” Ora 10.00 - Deschiderea festivă a festivalului - Prezentarea Târgului de...

Close