Peste 1 miliard de euro investiții în județul Bistrița-Năsăud

Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, a spus că, raportat la suprafață și număr de locuitori, nici un alt județ din România nu se poate lăuda cu investiții de nivelul celor făcute în Bistrița și în județ.

Investițiile Consiliului Județean în municipiul Bistrița se cifrează la aproximativ 60 de milioane de euro in ultimii 5 ani.

Ne apropiem cu pași repezi de peste 1 miliard de euro investiții în județul Bistrița-Năsăud în ultimii ani, din fonduri europene, fonduri guvernamentale și din bugetul local.

Emil Radu Moldovan a menționat că 16 milioane de euro au fost investite prin Aquabis în modernizarea infrastructurii de apă și canalizare în Bistrița în prima etapă a Master Planului și că urmează în etapa a doua o investiție de peste 26 de milioane euro fonduri europene pentru 83 km de rețea apă, peste 30 km de aducțiune apă, 30 km rețea de canalizare.

In sistemul medical au fost investiți în ultimii ani peste 18 milioane de euro.

Peste 5 milioane de euro bani europeni au fost cheltuite pentru dotarea ISU cu autospeciale moderne, alte proiecte care valorează peste 12,5 milioane de euro sunt modernizarea Stației CFR Bistrița, 7 milioane de euro noul sediu RAR, 2,5 milioane euro investiții din bugetul Consiliului Judetean in noul sediu al Direcției de Evidență a Persoanelor, 1,5 milioane de euro Centrul Cultural Dacia, 1,5 milioane de euro Complexul Muzeal.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

DGASPC va avea un sediu modern

De două luni ne luptăm cu Ministerul Educației pentru a schimba destinația fostului internat al Liceului Forestier, acum în paragină,

Close