Persoane cercetate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată, braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată, braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ca urmare a extinderii cercetărilor, la data de 23 iunie a.c. au fost dispuse 4 percheziţii domiciliare pe raza localităţii Parva. În urma acestor percheziţii două persoane, respectiv un bărbat, de 45 ani şi o femeie, de 31 ani, ambii din Parva au fost conduşi la sediu în baza mandatelor de aducere emise în cauză.

Bărbatul este bănuit că în perioada 2013-18 februarie 2016 ar fi deţinut ilegal o armă letală de vânătoare şi 116 cartuşe aferente.

Faţă de bărbatul, de 45 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, acesta fiind prezentat ulterior instanţei, care a dispus arestul la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Femeia, de 31 ani este bănuită că în perioada 2013-2014 ar fi deţinut ilegal două arme letale de vânătoare.
Faţă de femeie, parchetul a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

De asemenea, la aceeași dată, Judecătoria Bistrița a confirmat arestarea pentru 30 de zile a unui bărbat, de 36 ani, din Parva, împotriva căruia, în aceeași cauză a fost emis anterior, un mandat european de arestare pus in executare de autoritățile statului german.
Bărbatul, de 36 ani este bănuit că în perioada 2012-2016 ar fi introdus ilegal pe teritoriul României și ar fi deținut ilegal 4 arme letale cu destinația vânătoare.

Cercetările continuă de Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată, braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului de Acţiuni Speciale, Poliţiei oraşului Beclean şi Poliţiei oraşului Năsăud.

Mandat pus în aplicare de polițiști.

La data de 26 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Aiud, împotriva unui bărbat de 27 de ani, din Urmeniș.

Bărbatul este condamnat la 6 luni și 563 zile închisoare pentru comiterea infracţiunii de distrugere. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Bistriţa.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

În atentia contribuabililor care desfăşoară activităţi cu caracter ocazional în baza raporturilor de muncă cu zilieri

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice a Judeţului Bistriţa-Năsăud informează contribuabilii că în Monitorul Oficial nr. 376 din 19 mai 2017,...

Close