Pentru 136 de familii cuantumul alocației pentru susținerea familiei va fi diminuat

Potrivit Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala, familiile ai căror copii au avut mai mult de 20 de absenţe înregistrate şi nemotivate/semestru vor primi alocatii mai mici.

Astfel, pentru 136 familii cuantumul alocației pentru susținerea familiei se va modifica ca urmare a înregistrării în semestrul I al anului școlar 2016-2017 a unui număr mai mare de 20 de absenţe nemotivate de către copiii acestora sau datorită abandonului şcolar.

În urma situației frecventării cursurilor școlare primită de la Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, alocația pentru susținerea familiei va fi suspendată de către Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Bistrița-Năsăud începând cu data de 1 februarie pentru familiile respective, urmând a fi repuse în plată pe baza dispoziției primarului cu modificările intervenite privind numărul de membrii pentru care se acordă dreptul.

Potrivit Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, în luna martie , la nivelul judeţului nostru 197 elevi au avut între 10 – 19 absenţe nemotivate pentru care se aplică o diminuare de 20%a alocatiei iar 7 elevi au avut 20 de absenţe nemotivate pentru care se aplică o diminuare de 50%.

Începând cu drepturile plătite în luna martie pentru luna februarie, cuantumul alocaţiei pentru susţinerea familiei a fost diminuat de la un total de 42.624 lei la 32.709 lei pentru 192 familii, astfel: pentru 1 familie cu 90%, pentru 1 familie cu 60%, pentru 6 familii cu 50%, pentru 8 familii cu 40%, pentru 176 familii cu 20%, pe o perioadă de 3 luni.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Alegeri la PNL Nasaud

Joi, 6 aprilie ora 18, in sala de conferinte din incinta Primariei Nasaud, va avea loc conferinta de alegeri a...

Close