„Pe urmele lui Mihai Eminescu”…poezie și muzică folk la Biblioteca Municipală ,,St. L. Roth’’ Mediaș

În cadrul Proiectului ,,Literatură și pictură’’, poetul național Mihai Eminescu va fi sărbătorit la sediul Bibliotecii Municipale ,,St. L. Roth’’, prin muzică folk și poezie, în data de 14 ianuarie 2016, de la ora 18.00.

Grupul MOTTO este invitat să participe și să ne încânte cu piese pe versurile lui Mihai Eminescu.

Membrii clubului de lectură ,,Mediașul CITEȘTE’’ se vor reuni de această dată în sala de conferințe a bibliotecii, pentru a recita din cele mai frumoase poezii ale poetului național.

,,Pe urmele lui Mihai Eminescu…’’ vor fi și cele două grupuri care promovează lectura în cadrul bibliotecii: Bunineții și Voluntarii cărților din bibliotecă. Aceștia ne vor dezvălui câteva mărturii despre Eminescu și vor citi fragmente din volumul editat de Cătălin Cioabă.

Evenimentul este organizat de Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret în parteneriat cu Asociația culturală ,,Mediaș cetate seculară” și Clubul de lectură ,,Mediașul CITEȘTE”.

Intrarea este liberă !

emin

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ziua Culturii Naţionale la Sibiu

Instituţia Prefectului - Judeţul Sibiu, Consiliul Judeţean, Primăria Municipiului Sibiu, Asociaţiunea Transilvană pentru Literatura Română şi Cultura Poporului Român –

Close