Pe 28 iulie va fi deschis Strandul Codrisor

Primarul Ovidiu Cretu a declarat ca strandul municipal va fi deschis pe 28 iulie saptamana viitoare se vor face ultimele retusuri inainte de deschidere.

Tarifele raman neschimbate ca si in anii precedenti intrarea va costa 5 lei. De anul viitor acestea vor creste insa elevii si studentii dar si categoriile defavorizate vor beneficia probabil de reduceri, a mai spus Cretu.

Adâncimea maximă e de 2.20 m, dar există şi o porţiune unde apa e de 1,5 metri.

Sunt şezlonguri din lemn cu umbreluţe, cu măsuţe, nu se va plăti şezlongul. Strandul are grupuri sanitare modernizate şi un teren de sport.

Cheltuielile cu intretinerea au scazut odată cu noua instalaţie de filtrare a apei, bazinul urmând să fie umplut doar o dată pe sezon, apa se recircula, ceea ce costă 20-30 mii lei.

La strandul Codrisor se vor putea organiza si concursuri oficiale.

Bazinul dispune şi de un sistem de acoperire, o folie care se intinde pe suprafata apei care are rolul de a prelungi sezonul de scăldat. Cretu spune ca va fi folosit în septembrie şi în felul acesta mai prelungim cu o lună sezonul, perioada în care se va putea face baie, nu doar plajă.

În incinta ştrandului nu vor fi spaţii de alimentaţie publică, dar restaurantele din zona vor avea terase deschise spre strand pe perioada sezonului estival. Creţu a spus că preferă să se gătească în bucătării amenajate decât în gherete.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

METEO BISTRITA (weekend 22-23 iulie 2017)

Vremea va fi în continuare cãlduroasã, canicularã în orele amiezii, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil

Close