Patru persoane au fost reținute pentru 24 ore, pentru comiterea infracțiunii de lovirea sau alte violențe

La data de 19 septembrie a.c., un bărbat, de 33 ani, din Sărata a sesizat faptul că a fost agresat fizic de către un tânăr, de 19 ani, din Sărata și alte trei persoane necunoscute.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au identificat cele trei persoane ca fiind un bărbat, de 30 ani, din Sărata, un bărbat și o femeie, ambii de 34 ani, din Bistrița.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri, cele patru persoane l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de 33 ani, în timp ce se afla la un service auto, de pe raza municipiului Bistrița.

Față de cei patru, a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă de către Biroul de Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

ATENȚIE! Evitați accidentele rutiere, adaptați permanent viteza la condițiile meteo și de drum!

La data de 19 septembrie a.c., pe DN 17, în localitatea Crainimăt, un bărbat, de 54 de ani, din Gherța

Close