Pădurea Transilvania 4.0 – Impadurirea va avea loc in 28 octombrie

A venit timpul sa punem de o impadurire in aceasta toamna. Impreuna cu partenerul nostru,  Banca Transilvania, am ales locul de plantare la Tritenii de Jos, judetul Cluj, comuna care are mai putin de 1% suprafata impadurita.
Impadurirea va avea loc in 28 octombrie si detaliile tehnice vi le enumeram mai jos.
Tasuleasa Social pune la dispozitie transport din: Bistrita, Tg.Mures si Cluj.

Plecarea din Bistrita va fi sambata dimineata la ora 7:30 din parcarea din fata Palatului de Justitie Bistrita, rugam sa se inscrie voluntari cu experienta la cel putin doua alte actiuni de impadurire cu Tasuleasa Social.

Plecarea din Targu-Mures va avea loc sambata dimineata la ora 8:30, din parcarea din spatele Teatrului National.

Plecarea din Cluj-Napoca va avea loc sambata dimineata, la ora 8:30, din parcarea Salii Sporturilor „Horia Demian”.

Pentru cei care au specificat “transport propriu” sau “ transport companie”, acestea sunt coordonatele GPS ale comunei Tritenii de Jos:46°35′10″N 23°59′47″E / 46.58611°N 23.99639°E / 46.58611; 23.99639, locatia exacta de plantare este aproape de centrul satului, la 300 de metri de scoala, se vede din drum.

Estimativ, actiunea de impadurire va incepe la ora 10:00, dupa ce impartim bratarile si voluntarii pe parcele si dupa ce tinem o sedinta tehnica si de protectia muncii. Bratarile vor avea o cifra care va trebui sa coincida cu numarul parcelei pe care va trebui sa planteze voluntarul.

In jurul orei 13:30 vom servi masa si speram ca in jurul orei 15:30 sa fie terminata treaba si sa ne intoarcem spre casele noastre.

Va rugam, pe cei care au mai participat la cel putin doua impaduriri, sa  specificati cu “da” sau “nu”  la coloana “Voluntari care au participat la cel putin alte 2 impaduriri cu Tasuleasa Social” – acestia vor fi impartiti pe parcele ca si voluntari experimentati si lideri pentru alti  voluntari noi.

Inscrierea nu se poate face fara sa citim cu atentie Regulamentul de Impadurire si fara sa bifam fiecare casuta a acestuia!

Va fi o experienta pe cinste, asa cum ne-am obisnuit!

Va asteptam cu mult drag si putere de munca!

Traim in aceeasi padure!

Click spre REGULAMENT

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Festivalul Nirmalanjali, concert de muzica indiana, ajunge vineri la Bistrita

Sub inaltele auspicii ale Ambasadei Indiei la Bucuresti, cu sprijinnul ICCR, Centrul Cultural Swar Arpan in colaborare cu Sahaja Yoga

Close