Ovidiu Cretu: trebuie sa ne disciplinam ca nemtii si sa nu mai parcam neregulamentar

Intr-o conferinta de presa primarul Ovidiu Cretu a vorbit despre ridicarea masinilor parcate neregulamentar la Bistrita si a spus ca: “ridicarea mașinilor va trebui să se facă doar acolo unde ele într-adevăr încurcă circulația. Cei care opresc și sunt amendați în fiecare zi în zona Șincai de exemplu nu pot fi ridicați pentru că stau trei minute. Nu există zi să nu se dea amenzi aici. Va trebui să creăm o mentalitate așa cum și-au creat-o și nemții care sunt extrem de disciplinați, dar disciplina asta, din spusele lor, vine de la amenzile drastice din anii 50-60”, a spus primarul Ovidiu Crețu.

Cretu a mentionat ca la Bistrita se va intra în ședința de consiliu local din luna iunie cu modificări ale regulamentului astfel încât să putem să folosim și mașina de ridicari auto.In opinia primarului este mult mai importantă blocarea roților dar și aici trebuie să facem modificari în regulament.

Curțea Constituționala a stabilit că mașinile nu pot fi ridicate de pe domeniul public numai în baza deciziilor consiliilor locale, fiind nevoie de o modificare legislativă. Modificarea s-a realizat anul trecut.

Momentan se lucrează la schimbarea proiectului de hotărâre privind activitatea de blocare și ridicare a autovehiculelor oprite neregulamentar iar luna aceasta el va intra în dezbatere.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Se apropie Zilele Becleanului – programul complet

Cea de-a XV-a ediție a Zilelor orașului Beclean, va avea loc în perioada 30 iunie – 2 iulie. Iată programul...

Close