Ovidiu Cretu sa-si puna dulaul viceprimar pe modelul Caligula

Declaratia apartine deputatului Stelian Dolha. Intr-o conferinta de presa acesta a spus că în Consiliul Local Bistrița primarul ”Ovidiu Crețu e și el un fel de jupân, peste moșia asta mai mică”.

”După ce că împarte bugetele și funcțiile cum vrea el, spune că Bistrița nu mai are nevoie de un viceprimar, pentru binele bistrițenilor. Domnul Crețu să-și pună dulăul viceprimar, câinele să și-l pună viceprimar spre binele bistrițenilor, pe modelul Caligula care și-a pus calul senator. Păi e funcția ta ca să o scoți din buzunar și să o dai când vrei?” a spus Dolha.

Reamintim ca primarul Cretu nu agreeaza propunerea consilierilor PNL din ultima sedinta de consiliu local prin care acestia spun ca vor propune un nou viceprimar dupa vacantarea postului. Motivul ar fi ca acesta nu mai are timp sa se familiarizeze cu noua functie pana la alegerile locale care vor avea loc peste 3 luni de zile.

Dolha a mai menționat că la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud este ”aceeași Mărie cu altă pălărie” E un abuz într-o formă accentuată. Să ai o sentință judecătorească definitivă și să nu o pui în aplicare, tu Radu Moldovan, jupânul județului. Dolha face referire la Ștefan Todea fost consilier local care cu dreptatea în mână, cu pancarte peste pancarte, pe la DNA, nu poate să-și intre în drepturi fiindcă nu vrea Radu Moldovan. Mie îmi sună a iz penal, așa ceva nu se poate” a concluzionat Stelian Dolha.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

CSM Bistrita intilneste maine la Sala Polivalenta formatia CSU Resita

Liderul Diviziei A – Seria B la handbal feminin CSM Bistrița intilneste ocupanta locului 5 in clasamentul national CSU Resita.

Close