Ovidiu Cretu: “Roşul, galbenul şi albastrul ne-au însoţit istoria ultimelor secole”

În această dimineaţă au avut loc, în municipiul Bistriţa, o serie de manifestări organizate cu prilejul Zilei Drapelului Naţional al României. După ce a fost sfinţit în Biserica Protopopiatului Ortodox, drapelul a fost readus în Piaţa Centrală şi înălţat pe catarg în cadrul unei ceremonii care a cuprins onorul militar, salutul „Drapelului de Luptă” al unităţii şi defilarea gărzii de onoare.

Prezent la evenimente primarul Bistritei Ovidiu Cretu a declarat ca : „Roşul, galbenul şi albastrul ne-au însoţit istoria ultimelor secole, atât în vreme de cumpănă, cât şi în cele de izbândă şi realizări, sub aceste culori s-au înfăptuit marile proiecte ale Poporului Român.

Noi, cei care sărbătorim azi Ziua Drapelului Naţional, avem datoria să le transmitem copiilor noştri sentimentul mândriei de a fi român, avem datoria de a impune drapelul naţional în lume, aşa cum au făcut-o multe generaţii înaintea noastră. Sunt convins că sărbătoarea de astăzi ne ajută să simţim mai profund şi mai bine conturată semnificaţia Drapelului nostru Naţional!”, a menţionat primarul Bistriţei, Ovidiu Teodor Creţu.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

USR discută trecerea la votul electronic secret în Parlament, în cazul moțiunilor de cenzură

Deputatul USR de Bistrita – Nasaud Cristina Iurisniti sustine ca reprezentanții USR discută adoptarea și implementarea unui sistem de vot

Close