Ovidiu Cretu: anul acesta vom face investitii in cele mai importante pietele din Bistrita

1 milion de lei a fost alocat în bugetul local pe 2017 pentru cumpărarea terenului pentru amenajarea pietei en-gross.

Alți 70.000 de lei vor fi cheltuiți cu elaborarea fazelor de proiectare și obținerea de avize și acorduri.

Pentru proiectul Amenajare Piața Decebal Primăria a alocat 300.000 lei pentru studiul de fezabilitate, a expertizei tehnice, obținere de avize și acorduri.

Primarul Ovidiu Cretu a declarat ca “Am identificat un spațiu pe Calea Dejului, pe centura undeva în zona stației de gaz, unde intenționăm să realizăm această piață de gros după ce vom achiziționa terenul respectiv” .

In ceea ce priveste Piata Decebal, Cretu a spus ca aceasta intra in proiectare.

“ Pe formula veche, proiectul ar fi fost eligibil pe fonduri europene, pe formula nouă nu, din păcate. Este însă o lucrare pe care va trebui să o realizăm și datorită faptului că pe Calea Moldovei se va dezvolta un Shopping City, iar cei care fac investiții, solicită foarte accentuat ca piața de acolo să fie mutată. În proiectul de modernizare a Pieței Decebal își vor găsi loc și cei care desfășoară acum activitate în zona pieței de pe Calea Moldovei”, a mai spus primarul Bistriței, Ovidiu Crețu.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Tibi Useriu: “E atit de frig incit iti ingheata ochii in cap, iti ingheata lacrima in coltul ochiului”

Ultramaratonistul Tibi Useriu de la Tasuleasa Social se mentine in fruntea cursei de la Polul Nord in maratonul 6633. “A...

Close