Organizatia judeteana ALDE BN il va sustine pe Calin Popescu Tariceanu la sefia partidului

Sala ”Valeria Peter Predescu” din cadrul Centrului Cultural DACIA a fost sambata gazda ședinței Delegației Permanente a ALDE Bistrița-Năsăud. Din cei 89 de membri convocați au răspuns prezent, 70.

Intâlnirea a fost condusă de președintele ALDE BN, Ioan Țintean.

Au fost prezenti senatorul Ioan Simionca, Mirela Cârcu, Ioan Monița și Constantin Brașoveanu. Alaturi de acestia au mai fost prezenti Gelu Muthi, Ionel Tompa, Vasile Moldovan, Ani Bob, Sorin Roșu Mareș. Si primarii din Silivașu de Câmpie-Ioan Cămărășan, Urmeniș- Dumitru Tomșa, Livezile -Traian Simionca, Sever Mureșan de la Telciu au participat la intilnire.

Ioan Tintean a declarat: ”După finalizarea reformei administrației publice locale, care vizează politizarea funcției de prefect, ALDE va mai avea și un număr de cel puțin patru prefecți. Pe plan local avem șapte directori de instituții deconcentrate, unde peste 90 la sută din funcțiile de conducere sunt ocupate de reprezentanți ai coaliției formate de PSD și ALDE”, a mai spus Țintean.

Delegația Permanentă a ALDE BN, a adoptat o rezoluție prin care se alătură la alte 22 de organizații județene din țară care cer convocarea unui congres extraordinar care să aleagă un singur președinte al partidului. Bistrita – Nasaud va sustine candidatura lui Calin Popescu Tariceanu la sefia partidului.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Mesaj emotionant transmis de Tibi Useriu inainte de Ultramaraton

Înainte de a da iar cu fruntea de zidul alb, cel care mă așteaptă cu înfrigurare, vreau să mai spun

Close