Orele de luni vor fi recuperate de catre scolile din Bistrita Nasaud sambata 28 ianuarie

Inspectoratul Scolar Judetean BN anunta ca: ”Ziua de 23 ianuarie 2017, declarată zi liberă pentru salariații din sectorul public, va fi recuperată la nivelul unităților de învățământ din județul Bistrița-Năsăud, sâmbătă, 28 ianuarie 2017, conform hotărârii Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean BN din data de 19 ianuarie 2017”.

Guvernul a stabilit ca anul acesta ziua de luni 23 ianuarie sa fie zi liberă nelucrătoare, bugetarii dar și elevii vor lega patru zile libere consecutive având în vedere că 24 ianuarie Ziua Unirii Principatelor Române este incepand de anul acesta sărbătoare legală și zi nelucrătoare la nivel naţional.

Si celelalte institutii bugetare au obligatia de a recupera ziua libera de luni in perioada urmatoare fie prin prelungirea corespunzatore a programului de lucru fie prin stabilirea unei zile de sambata in care vor trebui sa recupereze ziua libera data de Guvern.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Poliţia caută 2 bărbaţi bănuiţi de furt – prejudiciu : 80.000 de euro (video)

Poliţiştii solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea a doi bărbaţi bănuiţi a fi implicaţi în comiterea unui furt, faptă prin care

Close