Ordinea şi siguranţa comunităţii – prioritate a poliţiştilor clujeni

În perioada 8 – 10 ianuarie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente din teren.

În cadrul acţiunilor, au fost constatate 21 de infracţiuni de infracţiuni judiciare şi rutiere. De asemenea, pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 463 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 108 pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 6 pentru abateri la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 4 pentru abateri de la prevederile Legii 333/2003 privind paza bunurilor.

Pentru abaterile constatate în trafic, polițiștii rutieri au aplicat 339 sancțiuni contravenţionale, dintre care 66 pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii rutieri au reţinut 16 permise de conducere şi au retras 11 de certificate de înmatriculare.

Activităţile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor continuă, pentru reducerea numărului de fapte antisociale prin prezenţa activă a poliţiştilor în mijlocul comunităţii clujene.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Cod galben de inundaţii

Institutul Naţional de Hidrologie si Gospodărire a Apelor a emis o atenţionare cod galben de inundaţii pentru râurile din bazinele hidrografice:

Close