Oferte si Program SPA Potaissa – luna aprilie

Odata cu venirea primaverii, vă propunem să petreceți o zi în Complex Balnear Potaissa, oaza de liniște și relaxare a Turzii, locul unde puteți evada din rutina cotidiană. Suntem convinși că vă veți dori să reveniți și a doua oară.

Pentru cei dintre voi care doresc să fie răsfățați din plin, am pregătit diferite tipuri de masaj, de la cel de relaxare, la masajul anticelulitic, preparator, până la reflexoterapie.

Daca tot vorbim de relaxare, primavara vine cu o oferta de nerefuzat, incepand cu data de 5 aprilie 2017 la 4 sedinte de masaj primiti o sedinta gratuit.

Venirea primaverii este un bun prilej și pentru o schimbare a stilului de viață. De aceea, vă invităm la mișcare, la Potaissa Fitness Gym, unde veți găsi diferite tipuri de echipamente sportive, de la benzi de alergat și biciclete, la gantere și greutăți.

Complex Balnear Potaissa vă așteaptă zilnic:

luni : orele 12 – 21

 marți – duminică : orele 9:00 – 21:00.

Incepand cu data de 10 aprilie 2017, pentru a veni in intampinarea asteptarilor dumneavoastra vom prelungi programul de functionare :

Luni : orele 12-21.30

Marti – Duminica : orele 7-21.30

Mai multe detalii despre program si tarife, găsiți in documentul atasat:

TarifeSPA2016

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Anunț privind punctele de lucru pentru încasări

Primăria Municipiului Turda - Direcția Impozite și Taxe Locale aduce la cunoștința contribuabililor, persoane fizice și persoane juridice, că începând

Close