Odiseea legii de retrocedare a terenurilor din Stațiunea pomicolă Bistrița continuă.

Stelian Dolha: Odiseea legii de retrocedare a terenurilor din Stațiunea pomicolă Bistrița continuă.

Marți, 23 februarie proiectul nostru votat de două ori în unanimitate în Comisia de agricultură și de două ori în cea juridică s-a întors pentru a 3-a oară, tot la Agricultură.

Aceasta pentru că în urmă cu două săptămâni un șef de grup parlamentar de la PSD a găsit nu știu ce chichițe procedurale pentru a-l returna din plen unde era pe punctul să fie votat, înapoi la comisii. Colegii mei de la Comisia de Agricultură au votat proiectul și a 3-a oară nu înainte de a se arata deranjați că ne pierdem timpul reexaminând proiecte pentru care s-a alocat anterior timp și energie, ba chiar și o subcomisie pentru a croi o lege bună.Este bizar și că s-a invocat în plen absența de la dezbateri a reprezentanților Academiei Sisești și a ADS-ul. Nimic mai fals, mai ales că reprezentanții celor două instituții au confirmat încă odată că s-a cazut de acord și pe suprafața retrocedabilă: 144 de ha și cea care rămâne Stațiunii Pomicole Bistrița: 151 de ha. Reprezentanții Academiei au ținut să sublinieze și că în mod nejustificat municipalitatea a blocat retrocedarea celor 144 de ha mult prea mulți ani, cramponându-se de orgolii locale greu de înțeles.

După votul nostru proiectul se duce din nou la comisia juridică după care va ajunge din nou în plenul Camerei Deputaților.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

“Fii fermier activ, depune cererea unică şi poţi obţine sprijin financiar”. “APIA te aşteaptă!”

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că în perioada 23 februarie - 10 iunie2016 desfăşoară Campania de...

Close