O noua editie a expoziției de primăvară Brickenburg

Fanii Lego se pot bucura din nou. Expozitia de primavara a fanilor Lego Brickenburg va fi deschisa de vineri pana duminica si aduce surprize pentru pasionatii de lego.

Aflată la cea de-a VI-a ediţie anul acesta, tradiţionala Expoziţie de primăvară Brickenburg organizată de Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud în colaborare cu Asociaţia Brickenburg îşi va primi vizitatorii in acest weekend la Casa Argintarului din str. Dornei nr. 5.

Cu ajutorul pieselor Lego, care stimulează creativitatea şi îndemânarea, copiii şi adulţiii construiesc cele mai diverse figurine dupa anumite scheme sau pur si simplu din imaginatie.

An de an la Bistrita Asociaţia Brickenburg organizeaza doua expozitii devenite deja o traditie. Cea de primavara are loc intotdeauna inaintea sarbatorilor pascale.

Asociaţia Brickenburg este una din cele mai importante organizaţii de fani ai sistemului Lego, fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin originalitatea creatiilor dar si prin evenimentele organizate anual.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

A treia zi a Săptămânii meseriilor a fost dedicată viitorilor bucătari

Săptămâna meseriilor a continuat miercuri cu concursul „Voi fi CHEF”, organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în cadrul

Close