O firmă din Turda va furniza mere în şcolile din judeţul Sibiu

Consiliul Judeţean Sibiu a finalizat licitaţia privind furnizarea de mere în cadrul Programului de încurajare a consumului de fructe proaspete în şcoli. Astfel, la începutul lunii aprilie, cei aproximativ 36.000 de elevii din clasele 0-VIII din judeţul Sibiu vor primi la şcoală câte un măr până la sfârşitul anului şcolar.

„Din cele patru firme care şi-au depus ofertele, în urma desfăşurării licitaţiei eletronice şi a reofertării în plic dschis, întrucât două firme au oferit acelaşi preţ, a fost desemnat câştigător un operator economic din judeţul Cluj, respectiv din Turda, cu preţul de 0,23 lei/măr, fără TVA, faţă de 0,33 lei cât era valoarea estimată, a precizat Constantin Şovăială, vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu.

Semnarea contractului cu firma SC LogisticMedia Pop Art SRL din Turda va avea loc în data de 30 martie, iar furnizarea merelor în şcoli se va face începând cu data de 4 aprilie 2016.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Precizări Compania de Apă Arieș cu privire la punctul de vedere al administratorului public

În urma punctului de vedere exprimat de administratorul public Cosmin Radu Crișan, pentru o corectă informare a cetățenilor, Compania de

Close