O casă în mâna ta. Crosul Elenei

Fiecare participant la O casă în mâna ta. Crosul Elenei. trebuie să respecte prezentul regulament pentru a putea participa la competiție.

ORGANIZATOR – O casă în mâna ta. Crosul Elenei este organizat de Asociația OM (Orașul Mariei) în parteneriat cu Leoni Bistrița. Are ca scop principal strângerea de fonduri pentru familia Belei din localitatea Dipșa. Ca obiective ne propunem coalizarea comunității în scop caritabil și promovarea unei activități extrem de sănătoasă: alergarea în aer liber. Competiția este destinata amatorilor.

TRASEU – O casă în mâna ta. Crosul Elenei are loc în Bistrița și constă în parcurgerea traseului stabilit de organizatori. Crosul se va desfășura în întregime în Pădurea Schulerwald și va avea 4 probe: tura scurtă: 2,2 km (o tură de pădure); 4,4 km (2 ture de pădure); proba de ștafetă 4×2,2 km (ștafetă compusă din 4 persoane, fiecare va trebui să străbată o tură de pădure). A 4-a probă va fi cursa copiilor. Crosul va avea punctele de Start și Sosire la intrarea în pădurea Schulerwald.

ÎNSCRIERE – Prin înscrierea în concurs, concurenții acceptă și își asumă integral prezentul regulament. Pentru a putea lua startul, trebuie completat formularul de înscriere și semnată declarația pe proprie răsundere că este apt din punct de vedere fizic (medical) pentru efort fizic. Înscrierea se va face la fața locului sau online. Persoane de contact: Alina Diana Pop 0720890746 si Diana Dologa 0757704310.

TAXE ÎNSCRIERE – Taxa de înscriere este de 25 lei (donație minimă sugerată), iar pentru ștafetă 40 lei (donație minimă sugerată). În această taxă se include medalia de finisher, numărul de concurs, acces la punctul de hidratare și la masa de la final. Pentru cursa copiilor nu există taxă.

CATEGORII
• Feminin 2,2 km
• Masculin 2,2 km
• Feminin 4,4 km
• Masculin 4,4 km
• Ștafetă (4×2,2 km)

DOCUMENTE DE ÎNSCRIERE
• Formular de înscriere completat și transmis online sau semnat înainte de start.
• Declarație pe proprie răspundere (se vor găsi la masa înscrierilor, în ziua concursului)

ECHIPAMENT OBLIGATORIU
• Încălțăminte sport
• Număr de concurs ridicat de la organizator, în ziua concursului.

CRONOMETRARE
Cronometrarea se face la secundă, câștigător fiind declarat concurentul care ajunge primul la linia de sosire după parcurgerea integrală a traseului și cu respectarea prevederilor prezentului regulament.

PREMII
Premiile vor fi în produse, vouchere.

FORȚĂ MAJORĂ
În caz de vreme nefavorabilă, organizatorul poate modifica traseul sau anula/amâna concursul, concurenții urmând să fie anunțați prin email, telefonic sau la fața locului. Totodată, informații se vor găsi și pe pagina de facebook a evenimentului..

NOTĂ:
Pentru angajații Leoni se va face un clasament separat.
Pentru cursa copiilor nu se va face clasament.

Mai multe manunte: https://www.facebook.com/events/173298393235997/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2222%22%2C%22feed_story_type%22%3A%2222%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare