Nucifere Regia: Prezentare proiect înființare livadă de nuc – Hotel Bistrita

Nucifere Regia vă invită în data de 3 octombrie 2017  începând cu ora 16:00 la Hotel Bistrita (Piata Petru Rares nr.2) din Bistrița, la prezentarea proiectului de înființare a unei livezi.

Proiectul presupune înființarea unei livezi de nuc altoit din soiuri românești. Investițiile în livezi de nuc sunt considerate sigure, în condițiile în care cererea mondială se situează mult peste valoarea ofertei, iar prețul de vânzare a 3 kg de nucă este echivalent cu 1 gram de aur. Printre proprietățile extraordinare ale nucului se numără și faptul că este printre puținii pomi fructiferi utilizați în întregime, la scară largă, de la frunze și pănă la rădăcină, în numeroase domenii.

Societatea nostră, Nucifere Regia, vine în sprijinul celor care intenționează să pună bazele unui astfel de proiect, încă din faza incipientă prin consultanță înaintea înființării livezii dar și pe parcurs printr-un program de mentenanță, ca mai apoi să vă asigurăm și piața de desfacere, din momentul intrării pe rod a livezii.

Tel. +40 741 573 571
[email protected]
www.nucifereregia.ro

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Care-i treaba cu contempu’. Scenica prezinta dansul contemporan

În 3 întâlniri de vineri seara, Mihaela prezintă la Scenica dansul contemporan. Bine documentat, vesel, cu proiecții și discuții libere.

Close