Nu toate scolile din judet au autorizatie din punct de vedere al securitatii la incendiu

83 de unități de învățământ nu au toate construcțiile autorizate din punct de vedere a securității la incendiu, 46 dețin autorizație de securitate la incendiu, iar restul nu necesită/nu fac obiectul obținerii acestui act administrativ.

Potrivit ISU Bistrita in prima jumătate a anului au fost depuse 16 cereri de obținere a acestui act administrativ, din care șapte au obținut autorizația de securitate la incendiu și nouă au fost respinse.

De asemenea, în perioada 01 ianuarie – 30 iunie inspectorii de prevenire au derulat 430 acțiuni de îndrumare și control.

Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor, personalul specializat a acordat asistență tehnică de specialitate în 368 cazuri, persoanele responsabile primind îndrumare asupra aspectelor ce trebuie îndeplinite pentru a intra în legalitate.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Autorizatia de securitate la incendiu se poate obtine din 30 septembrie

Termenul pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu a fost prorogat până la data de 30 septembrie 2017. Până la...

Close