Nu avem forta de munca si nici strategie economica la nivel de judet

Lipsa fortei de munca si a unei strategii economice la nivelul judetului sunt, in opinia presedintelui Camerei de Comert si Industrie Bistrita – Nasaud Vasile Bar cele doua mari probleme cu care se confrunta judetul nostru.
Desi enonomia judetului a crescut semnificativ in ultima perioada sunt institutii care promoveaza somajul iar legislatia trebuie schimbata urgent.
“In unele institutii daca sunt someri este de lucru. Marea noastra problema este cum se risipesc banii platind ajutor de somaj, ajutoare sociale, subventii in agricultura iar daca adunam cele trei venituri sunt oameni care castiga mai mult nefiind angajati dacat oamenii care lucreaza efectiv intr-o fabrica iar acest lucru nu este normal” mai spune Bar.
Vasile Bar reclama de asemenea ca nu exista o strategie economica a judetului care sa cuprinda si intreprinzatorii locali si dezvoltarea de afaceri in domenii precum valorificare lanii, carnii, a mieilor si altele, atragand atentia Prefecturii si Consiliului Judetean sa modifice strategia acum pentru a permite dezvoltarea economica a comunelor care nu au unde valorifica aceste produse.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Doi medici bistriteni au fost gasiti incompatibili de Agentia nationala de integritate.

Acestia sunt seful sectiei obstretica ginecologie II din cadrul Spitalului judetean de urgenta Bistrita – Iuliu Ioan Silvesan Gherman si...

Close