Noul Comitet Director al Comunității Urbane Arieș

La începutul lunii aprilie au avut loc alegeri pentru conducerea Comunității Urbane Arieș, în subordinea căreia se află și Compania de Apă Arieș.

Cristian Octavian Matei, primarul municipiului Turda este noul președinte al Comunității Urbane Arieș (CUA). Cu aceeași ocazie s-au ales și noii membri ai Comitetului Director, votați în unanimitate: primarul localiităţii Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, primăriţa de la Tureni- Daniela Elena Mănăilă, primarul comunei Mihai Viteazu -Ioan Zeng, primarul de la Viişoara -Ioan Roman, primarul de la Ciurila -Teodor Cristinel Popa şi Niculae Făgădar, primarul de la Aiton.

“În urma discuțiilor avute în cadrul adunării, membrii comisiei au stabilit câteva priorități, probleme a căror rezolvare trebuie urgentată. În acest sens, ca prim pas, s-a decis efectuarea unei deplasări în teren a Comitetului Director la centrul de ecarisaj, să se facă o propunere în legătură cu problema câinilor comunitari fără stăpân, problemă stringentă pentru toate UAT-urile”, a explicat Ioan Roman.

Comunitatea Urbana Aries (CUA) este prima structura asociativa de tip intercomunal din România – creata în septembrie 2005 dupa mai multi ani de pregatire, formata din 9 consilii locale( 2 municipii si 7 comune). In anul 2010, numarul membrilor ajunge la 17 unitati administrative (2 municipii si 15 comune) iar in anul 2014, 19 unitati administrative ( 2 municipii si 17 comune). Cele 19 unitati administrative sunt regrupate în cea mai importanta asociere intercomunala din România – cu o populatioe de peste 130.000 locuitori – si un teritoriu de peste 140 KM 2, de-a lungul Vaii Ariesului.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Activităţi Ziua Forţalor Terestre 2017

În data de 23 aprilie personalul Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN” va sărbători Ziua Forţelor Terestre al cărei patron

Close