Nou director la Teatrul “Aureliu Manea” din Turda

Începând cu data de 01.01.2017, Teatrul Aureliu Manea” din Turda are o nouă conducere. Tânărul actor Grigoraș Cătălin a preluat funcția de director interimar, urmând ca în perioada următoare să se facă demersurile necesare pentru organizarea concursului pentru ocuparea funcției de director al teatrului.

  Grigoraș Cătălin este din Sibiu și are o vastă experiență în arta teatrală dar și managerială. Încă de pe băncile facultății a colaborat cu Teatrul Național Radu Stanca” din Sibiu, a absolvit Facultatea de Actorie din Sibiu, are un masterat în domeniul management cultural și din 2010 conduce „Asociația de Tineret Become”, care promovează tinerii artiști și organizează spectacole de amploare în țară și în străinătate.

  “Onoare, responsabilitate și provocare sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine numirea mea ca manager interimar al Teatrului Aureliu Manea” din Turda. Sunt convins că deschiderea spre profesionalism a celor ce conduc destinele acestui oraș vor face ca Teatrul din Turda să își recapete prestigiul la nivel național”, spune tânărul artist, Cătălin Grigoraș, la începutul acestui nou drum.

  Schimbarea vine în contextul în care mandatul directorului precedent, Narcisa Pintea, a încetat la data de 31.12.2016.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Revelion cu focuri de artificii la Turda

Primăria Municipiului Turda vă invită să întâmpinați noul an în Parcul Teilor din cartierul Oprișani sau în Piața 1 Decembrie

Close