Municipiul Bistrita face parte din Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Bistriţa 2027

Membrii Consiliului Local al municipiului Bistriţa au fost convocaţi luni în şedinţă extraordinară in care a fost aprobata cu 13 voturi pentru hotararea prin care municipiul Bistrita participa ca membru fondator la constituirea Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală Bistriţa 2027.

A fost adoptata de asemenea prelungirea contractului de finanţare pentru proiectul “Edificare şi construire Campus Şcolar Colegiul Naţional Liviu Rebreanu”, până la data de 31.08.2017. Hotararea a fost adoptata cu 16 voturi pentru.

Tot in sedinta de luni s-a hotarat atribuirea unui drept de superficie asupra cotei de 10,30/31.790 mp părţi teren proprietate publică a Municipiului Bistriţa, situat în Bistriţa, str. Aerodromului nr. 33, în favoarea societăţii „Electrica Distribuţie Transilvania Nord” S.A. în vederea amplasării unui post de transformare necesar obiectivului pârtie de schi.

Hotărârea a fost adoptată cu 17 voturi „pentru.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

S-a clarificat situația terenului de 3650 mp de pe strada Ghinzii unde funcționează Serviciul Judetean de Ambulanța BN

Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, unitate sanitară de interes județean, funcționează în imobilul din municipiul Bistrița, str.Ghinzii nr.26A, aflat în

Close