Mult a fost, puțin a mai rămas: Crosul Companiilor! Vineri se închide lista.

Crosul Companiilor este o acțiune sportivă care promovează un stil de viață sănătos prin practicarea alergării. Evenimentul are valențe educative, care țin de trăsăturile unui angajat model într-o companie. Astfel, Crosul Companiilor devine un cadru optim pentru manifestarea unor valori precum responsabilitate colectivă, spirit de echipă, corectitudine, și este o punte de legătură și comunicare între participanți cu interese asemănătoare.

Crosul Companiilor este un eveniment care aduce beneficii pe mai multe planuri: angajaților, companiilor și orașului. În primul rând, angajații companiilor vor avea ocazia să se antreneze, să alerge și să constate că alergarea este o alegere bună pentru menținerea tonusului fizic și psihic, contribuind la sănătatea organismului.

În același timp, prin acțiunea comună la care participă, angajații vor concura unii cu alții, dar într-un cadru care promovează spiritul de echipă și responsabilitatea colectivă. Acest aspect, vizibil mai ales la proba de echipă, aduce beneficii companiilor, prin întărirea legăturii între angajați, atât între cei care aleargă, cât și între cei care îi susțin.

Pe de altă parte, companiile au ocazia să își crească notorietatea și să își creeze imagine o pozitivă în comunitatea locală prin participare efectivă sau printr-un parteneriat cu un eveniment sportiv popular și îndrăgit de public, precum alergarea în oraș. În același timp, prin asocierea cu sportul și valorile tradiționale ale sportului, companiile își afirmă valorile organizaționale și și ale brandului propriu, precum responsabilitate, corectitudine, competitivitate, dinamism, spirit de echipă, deschidere, participare, sociabilitate.

—————–

Dragi alergători orădeni, înscrierile la a V-a ediție Crosul Companiilor Oradea au început! În 2016 data concursului se mută din octombrie tocmai în luna iunie ca noi să ne bucurăm de soare și de vară împreună.

Pe 12 iunie vă lansăm așadar o nouă provocare, aceea de a vă întrece alături de colegii de birou la una din cursele de 6km, la proba individuală feminin / masculin sau la proba pe echipe feminin/masculin sau mixt.

Taxa de concurs rămâne aceeași, 60 de lei per concurent iar în kit-ul de participare veți găsi tricoul oficial al concursului, numărul de concurs, cipul de cronometrare și suprize din partea partenerilor. Medalia o veți primi bineînțeles, la final, odată ce treceți linia de sosire!

Înscrierile sunt deschise aici: http://bit.ly/ÎnscrieriCCOradea16 și vă așteptăm cu mare drag să ne reîntâlnim și anul acesta la START!

 

Anca & Echipa Crosul Companiilor Oradea

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Cupa Salina Turda la Inot – editia 3, o editie de succes cu recorduri ale micilor inotatori

La editia cu numarul 3 a Cupei Salina Turda care s-a desfasurat sambata si duminica, 28-29 mai 2016, la Bazinul

Close