Ministrul Sanatatii vizita in Bistrita – Nasaud dupa furtuna de duminica

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a venit marti la Bistrița pentru a vizita la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și Spitalul Orășenesc Beclean persoanele internate după ce au fost rănite în timpul evenimentelor meteo nefavorabile de duminica. Ministrul s-a întâlnit si cu autoritățile locale și medicale si a facut o vizita si la spitalul din Beclean pentru a vedea starea ranitilor din timpul furtunii.

”Bistrita – Nasaud este al doilea județ afectat după Timișoara a spus Bodog, prefectul de Bistrita – Nasaud pregătește o evaluare pentru ședința de Guvern de mâine, unde vom intra cu o hotărâre care vizează despăgubiri pentru instituțiile publice afectate.

Ministrul a mers la secția de pe str. Alba Iulia a Spitalului Judetean , unde se va construi Centrul de Radioterapie, la parterul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita se vor face reorganizari în totalitate prin extinderea UPU și instalarea a două aparate performante, computer tomograf și RMN.

Trei persoane au fost internate la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrița in urma furtunii una dintre ele a fost externata a declarat Managerul Spitalului Gabriel Lazany. Cei ramasi sunt in stare stabila si tinuti sub observatie.

Acoperișul spitalului nu a fost afectat pe o suprafață mare, e vorba de corpul de legătură între cele două pavilioane pe vreo 20-30 de metri pătrați. În zona aceea nu avem decât niște vestiare. Exista asigurare pentru clădirea spitalului”a mai spus Lazany.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

In primavara ar putea incepe constructia Centrului de radioterapie la Bistrita

Ministrul Sanatatii Florian Bodog a discutat marti la Bistrita despre dotarea viitorului centru de radioterapie pentru bolnavii de cancer. „Există

Close