Ministru Adriana Doina Pana si-a dat demisia din functia de presedinta a Organizatiei Municipale Bistrita

Pana spune ca ” responsabilităţi generate de calitatea mea de membru al Guvernului României nu-mi mai permit să aloc timpul fizic necesar conducerii Organizaţiei Municipale PSD Bistriţa”.

Pentru că, alegerile la termen, în conferinţa municipală, conform statului PSD, se vor desfăşura la sfârşitul lunii august, în unanimitate, a fost votat in sedinţa Comitetului Organizaţiei Municipale,ca preşedinte interimar domnul Cristian Marius Niculae.

Tot în unanimitate, pentru buna organizare a conferinţei municipale, a fost propus şi votat un comitet de organizare al acesteia compus din: Niculae Cristian, Bria Alexandru, Tabără Camelia, Sabău Gheorghe, Oltean Doreta, Nemeş Alexandru, Gherman Horaţiu, Turda Leon, Inţa Viorel şi Şut Andrei.

“A fost un moment sufletesc greu pentru mine, să plec din fruntea unei organizaţii care a fost total implicată, alături de mine, în toată munca uriaşă generată de confruntările electorale ale anului 2016.

Rămân membră a organizaţiei municipale, o să o sprijin cu tot sufletul în activitatea viitoare şi sunt convinsă că noua conducere, aleasă statutar prin Conferinţa de alegeri din luna august, va menţine rezultatele electorale viitoare cel puţin la nivelul celor obţinute în mandatul meu.”mai scrie Adriana Doina Pană- vicepreşedinte PSD.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud sprijină Centrul Militar Judeţean Bistriţa – Năsăud în recrutarea rezerviştilor voluntari

AJOFM Bistriţa – Năsăud sprijină acţiunea de promovare a ofertei Centrului Militar Judeţean Bistriţa – Năsăud, care desfăşoară începând cu

Close