Miercuri se lanseaza proiectul Rotary “Educaţia privind apa şi igiena sanitară”

Cluburile Rotary Bistriţa Nosa şi Rotary Năsăud lanseaza miercuri Proiectul “Educaţia privind apa şi igiena sanitară” in contextul Zilei Mondiale a Apei.

Proiectul vizeaza informarea, conştientizarea şi educarea generaţiei tinere – şi nu numai – asupra utilizării raţionale a apei, pentru asigurarea sănătăţii personale şi a celei publice prin igienă”, se arată într-un comunicat.

În cadrul lansarii proiectului Rotary, care va avea loc la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” miercuri ora 13, se vor prezenta materialele educaţionale realizate prin eforturi proprii în susţinerea campaniei de informare privind apa şi igienă sanitară, materiale destinate a fi diseminate în perioada următoare în rândul şcolilor din mai mult de 10 judeţe din România şi mai multe raioane din Republica Moldova, la care beneficiari vor fi aproximativ 20.000 de elevi, din peste 700 de clase.

La eveniment au fost invitaţi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Bistriţa-Năsăud, Direcţia de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, elevi şi profesori, precum şi rotarieni din Bistriţa şi Năsăud, se mai arată în comunicatul Rotary District 2241 România-Republica Moldova.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Piesa de teatru “Straini in noapte” se va juca din nou la Bistrita

Actorul Florin Piersic revine la Bistrita cu piesa „Străini în noapte” alături de actriţa Medeea Marinescu. Evenimentul va avea loc

Close