METEO BISTRITA (weekend 16-17 septembrie 2017)

Sâmbătă (16 septembrie 2017)
Vremea se va menține frumoasã, dar va fi cãlduroasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 27 și 32 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 17 de grade.

Duminică (17 septembrie 2017)
Vremea se va menține cãlduroasã pentru aceastã datã calendaristicã. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri în vest, centru și nord în orele dupã-amiezii și în timpul nopții, unde local vor fi averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în jumãtatea de nord a țãrii, în special în cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 33 de grade, iar cele minime se vor situa între 9 și 16 de grade.

Luni (18 septembrie 2017)
Vremea se va rãcori în vestul, nord-vestul și nordul țãrii, unde temperaturile se vor apropia de cele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate și pe arii restrânse, cu precãdere la munte, averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 si 30 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 și 15 grade.

ANM

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Astazi este “Ziua Europeană Fără Autoturism” – (PROGRAM COMPLET)

Motto: „Clean, shared and intelligent mobility” / „Sharing gets you further” Tema din acest an: „O mobilitate nepoluantă, partajată şi

Close