METEO BISTRITA: Cum va fi vremea in vacanta de Craciun (24-27 decembrie 2016)

Sâmbătă + Duminică (24-25 decembrie 2016)
Valorile termice diurne se vor situa peste mediile multianuale. In prima parte a intervalului vor fi înnorãri și pe arii restrânse va fi ceațã și izolat, vor fi posibile fulguieli sau burnițã. Spre searã și cu precãdere în cursul nopții vor fi precipitații slabe, predominant sub formã de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare pe crestele montane. Temperaturile maxime, în jurul mediilor multianuale, vor fi cuprinse între -3 și 4 grade, iar cele minime între -9 și -2 grade.

Luni (26 decembrie 2016)
Cerul va fi noros și local se vor semnala ploi, lapovițe și ninsori. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare la munte, cu viteze mai mari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 și 4 grade, iar cele minime, mai ridicate fațã de noaptea precedentã, se vor situa între -5 și 2 grade.

Marti (27 decembrie 2016)
Cerul va fi variabil la senin, iar la amiazã se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele normale la aceastã datã. Se va semnala ceațã sau nebulozitate joasã, iar vremea se va menține relativ rece și pe parcursul zilei. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 7 grade, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 și -2 grade. Vântul va sufla slab și moderat.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Moş Crăciun – la Jandarmeria Bistriţa

Copiii cadrelor din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud au fost vizitaţi, joi 22 decembrie a.c., de Moş Crăciun la sediul

Close