METEO BISTRITA: Cum va fi vremea in vacanta de Anul Nou 2017 (31 dec. 2016 – 3 ian. 2017)

Sâmbătă (31 decembrie 2016)
Vremea va fi rece în majoritatea zonelor, geroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri în special în prima parte a zilei si trecãtor va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 și -3 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -18 și -7 grade, mai scãzute în depresiuni. Pe spații mici dimineața și local noaptea, în zonele mai joase de relief, va fi ceațã asociatã cu chiciurã.

Duminică (1 ianuarie 2017)
Dimineața și noaptea, vremea se va menține rece, izolat geroasã, însã la amiazã, valorile de temperaturã vor fi în creștere fațã de ziua anterioarã. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri trecãtoare, în prima parte a intervalului, iar spre sfârșitul nopții probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 și 2 grade, iar cele minime între -13 și -3 grade, mai coborâte în depresiuni.

Luni (2 ianuarie 2017)
Procesul de rãcire va continua. Valorile termice vor fi mai coborâte decât mediile multianuale specifice inceputului de an, iar noaptea va fi ger. Cerul va fi variabil, cu înnorãri îndeosebi la munte, unde local și temporar va ninge slab. Vântul va continua sã prezinte intensificãri în zona montanã, viscolind și spulberând zãpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 și 4 grade, iar cele minime se vor situa între -14 și -2 grade, mai scãzute în depresiuni. Noaptea, izolat vor fi condiții de ceațã și chiciurã.

Marti (3 ianuarie 2017)
Cerul va fi mai mult noros. Temporar va ninge în zonele de munte. Vântul va continua sã sufle tare în zona montanã înaltã, viscolind și spulberând zãpada, iar intensificãri la cote mai reduse se vor semnala și în zonele mai joase de relief. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și -2 grade iar cele maxime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade. Dimineata, izolat vor fi condiții de ceațã și chiciurã.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Memorialul Ioan Coroban are loc la jumatatea lunii ianuarie

Memorialul "Ioan Coroban" va fi organizat în 14 și 15 ianuarie, în Sala Polivalentă din Bistrița, în memoria fostului handbalist

Close