METEO BISTRITA: Cum va fi vremea in Vacanta de 1 MAI (28 aprilie – 2 mai 2017)

Vineri (28 aprilie 2017)
Vremea va fi mult mai caldã decât ar fi normal în ultima decadã a lunii aprilie; temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 4 și 14 grade. Ziua cerul va fi variabil, cu unele înnorãri si izolat vor fi ploi de scurtã duratã. Începând cu orele serii însã, gradul de instabilitate atmosfericã va crește și vor fi averse locale de ploaie. Se vor semnala și descãrcãri electrice, vor fi condiții de grindinã, iar izolat cantitãțile de apã pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare la munte, unde rafalele vor fi mai mari în timpul ploilor.

Sâmbătă + Duminică (29-30 aprilie 2017)
Vremea se va rãci semnificativ, cerul va fi noros și va ploua pe arii extinse. Vom avea înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și izolat grindinã. Pe arii restrânse cantitãțile de apã vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în majoritatea zonelor, în special asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 10 grade.

Luni (1 mai 2017)
Valorile termice vor continua sã scadã, astfel cã vremea va deveni rãcoroasã, chiar rece pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate; pe parcursul zilei va ploua pe arii extinse. Vor fi și descãrcãri electrice, izolat grindinã, iar cantitãțile de apã vor fi local însemnate. La peste 1800 m, vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri izolate, de scurtã duratã. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 22 de grade; minimele termice vor fi cuprinse între -1 și 5 grade.

Marti (2 mai 2017)
Vremea ramane in continuare rãcoroasã dar se va incalzi treptat. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate iar ploile se vor semnala pe spații mai mici. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri izolate, de scurtã duratã la munte Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 24 de grade; minimele termice vor fi cuprinse între 5 și 9 grade.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Sef nou la IPJ Bistrita-Nasaud

Comisarul-şef de poliţie Mihai Oliviu Lupşa a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de inspector șef al Inspectoratului...

Close