Medalii pentru dansatorii turdeni la Satu Mare

La Satu Mare, intre 14-15 mai, s-a desfasurat Cupa Satmarului editia a VI-a la dans sportiv, concurs national ranking. Concurs ranking insemnand faptul ca cea mai mare parte a arbitrilor sunt de la peste 250 km departare de locatia competitiei si punctajul acordat sportivilor este de 1,5 fata de 1 la un concurs obisnuit.
La competitie au participat aproximativ 300 de perechi din tara, deci peste 600 de sportivi. Clubul de dans sportiv Potaissa Turda a inscris o pereche la trei categorii de concurs, la doua calificandu-se in finala si obtinand 4 medalii.

IMG_1284SAROSI RARES – CRISAN MARIA

Clasa E 6-11 ani – Locul 1
Open Basic Latino 6-11 ani – Locul 6
Open Basic Standard 6-11 ani – Locul 7

Aceasta pereche va participa la sfarsitul acestei saptamani la Romanian Open Championship – Concurs International organizat de Clubul de dans sportiv Mihai Petre sub egida WDSF si FRDS.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Liceul Tehnologic Special ,,Samus” – 65 de ani de existenţă

Liceul Tehnologic Special ,,Samus” Cluj-Napoca, instituţie de învăţământ special care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează în perioada 19

Close