Meci de handbal CSM Bistrita – ASC Corona 2010 Brasov

Miercuri, incepand cu ora 18:00, va avea loc meciul contand pentru etapa a VII-a a Ligii Nationale de Handbal Feminin, dintre CSM Bistrita si ASC Corona 2010 Brasov.

Fetele antrenate de Horatiu Pasca vor intalni in Sala Polivalenta din Bistrita medaliata cu bronz din sezonul trecut a Ligii Nationale, dar si semi-finalista Cupei EHF.

Horatiu Pasca: “Intalnim medaliata cu bronz din sezonul trecut. Intr-adevar un meci foarte greu in care Brasovul pleaca cu prima sansa, insa jucam pe teren propriu si sper ca lucrul acesta sa se transforme intr-un avantaj pentru noi. Au jucatoare de mare valoare care fac parte si din lotul national de senioare, insa sper ca pana la ora jocului sa fim cu totii sanatosi si apti de joc, si sper sa prindem cu totii o zi foarte buna.”

Daniela Ratiu: “Va fi un meci foarte greu, avand in vedere faptul ca jucam cu o echipa care joaca in cupele europene. Ne pregatim foarte bine tactica pentru a face un meci bun, si, de ce nu, sa si castigam!”

Andreea Barbos: “Miercuri vom intalni un adversar puternic, dar dorinta echipei noastre de a demostra iubitorului de handbal ca o echipa nou promovata poate fi oricând o surpriza ne va face sa daruim totul pe teren, si, de ce nu, sa castigam.

Trebuie sa fim o echipa si sa ne unim fortele in asa fel incat la sfarsitul meciului spectatorii sa ne aplaude ca de fiecare data, si sa plece incantati acasa cu imaginea unui handbal de calitate. Noi avem nevoie de public iar publicul are nevoie de spectacol handbalistic. Putem fi surpriza etapei!”

Programul caselor de bilete pentru meciul cu Corona Brasov este urmatorul:
Luni, 24.10.2016 – In incinta Salii Polivalente 16:00 – 20:00
Marti, 25.10.2016 – Sala Polivalenta 16:00-20:00
Miercuri, 26.10.2016 – Sala Polivalenta: 10:00-13:30 si Bar Time Out: 15:00-18:00

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Arest preventiv pentru cele şase persoane reţinute de poliţişti

Şase persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată au fost reţinute de poliţiştii bistriţeni,

Close