”Marșul pentru Viață” ediția 2016 cu tema: ”Pentru familie, pentru femeie, pentru viață”

Protopopiatul Ortodox Bistrița, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, organizează sâmbătă, 26 martie, orele 12.30 ”Marșul pentru Viață” ediția 2016 cu tema: ”Pentru familie, pentru femeie, pentru viață”.

Marșul va începe în curtea Protopopiatului Ortodox și se va desfășura pe traseul: Pietonalul Liviu Rebreanu, Biserica Evanghelică, str. Gheorghe Șincai, Bulevardul Independenței, Biserica ”Sf. Ana” unde se va oficia o slujbă de pomenire pentru pruncii nenăscuți.

Evenimentul este susținut de Asociația ”Filantropia” Bistrița-Năsăud, Asociația ” Tinerilor Creștini Ortodocși Bistrița” și Asociația ” Părinți pentru Ora de Religie”.

Vor fi prezenți tineri și membri ai Societății civile care cred în valorile morale ale familiei creștine și susțin viața ca dar al lui Dumnezeu.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Premiu de excelenta de la Consiliul Judetean BN pentru Tibi Useriu

Consiliul Judetean BN se reuneste astazi in sedinta extraordinara. Pe ordinea de zi figureaza un singur proiect: acordarea Premiului de

Close