Marius V.Negrea a fost retinut pentru trafic de droguri

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Marius Viorel Negrea din Bistriţa şi Alexandru Cociobea din judeţul Alba pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat şi trafic de droguri de risc și de mare risc.

Conform unui comunicat al DIICOT, din cercetări, a reieșit că inculpatul Negrea Marius Viorel, liderul grupării, a avut legături cu furnizori de cocaină din America de Sud și cu clienți din Marea Britanie. Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările au fost inițiate în luna februarie 2016, iar pentru documentarea activității infracționale a fost demarată o cooperare internațională, prin intermediul Eurojust şi Europol, cu Germania, Marea Britanie, Spania, Belgia și Olanda.
Astfel, în aceeași cauză, pentru documentarea activității infracționale, s-a acționat simultan în Germania, în Marea Britanie și în Olanda.
Acțiunea desfășurată în Germania s-a finalizat cu reținerea a doi cetățeni români și a unui cetățean german, care i-au sprijinit în confecționarea de locuri destinate disimulării drogurilor în autoturisme.
În Marea Britanie a fost reținut un cetățean străin cu statut de refugiat care a asigurat distribuția drogurilor în această țară.
Autoritățile din Belgia au emis un mandat european de arestare pe numele unui cetățean român.
În Olanda a fost efectuată o percheziție solicitată de către autoritățile române, în baza unei comisii rogatorii, pe numele unei persoane fiind emis un mandat european de arestare.
Tot în acest caz, în cursul lunii mai 2017, autoritățile din Spania au arestat 17 persoane implicate în traficul de droguri de risc (canabis) și contrabandă cu țigări, membri ai aceleiași grupări.
Până la data acțiunii, au fost capturate peste 200 de kg. de canabis, 50 de kg. de ketamina și 55 de kg. de cocaină de către autoritățile din Spania, Franța și Marea Britanie.
Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Joi consilierii locali sunt convocati in Sedinta ordinara

Consiliul local al municipiului Bistriţa este convocat în şedinţă ordinară pe 21 septembrie ora 14,00. Şedinţa va avea loc în

Close