Marinela Gherman se desparte de CSM Bistrita

Handbalista Marinela Gherman pleacă de la CSM Bistrița, echipă cu care a terminat pe locul 8 în Liga Națională și a obținut medalia de bronz în Cupa României.

Marinela Gherman este însărcinată.

”Un eveniment fericit a avut loc în viaţa Marinelei Gherman, motiv pentru care aceasta nu va mai continua alături de echipa noastră în sezonul următor ”, scriu oficialii CSM Bistrița pe pagina oficială de Facebook.

CSM Bistrita s-a mai despărțit în această vară de extremele stânga Andrada Maior Pașca și Oana Cârstea, care vor evolua la Minaur Baia Mare respectiv Dunărea Brăila.

S-au facut si achiziti: extrema stângă Nicoleta Dincă de la Corona Brașov, extrema stângă Alexandra Orșivschi de la Dunărea Brăila, interul dreapta Almudena Rodriguez din Spania, pivotul Roxana Cîrjan și portarul Viorica Țăgean.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ ÎN SIGURANȚĂ

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii bistrițeni au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea

Close