“Magia Copilariei “cu Robert Tudor la Bistrita

“Magia Copilariei” este un spectacol sustinut de Magicianul Robert Tudor pe 30 sept la Bistrita, de la ora 11.00, la Centrul Cultural Dacia.

Un show de magie educativ si interactiv pentru copii la care pot lua parte, in acelasi timp si parintii. Un show cu aparitii neasteptate de animalute, iepuri si porumbei, disparitii de obiecte, lucruri ce zboara prin sala si multi copii ce il ajuta pe magician ca magia sa se intample.Spectacolul este plin de culoare si uimire si fiecare moment de magie se intampla la dorinta si comanda copiilor impresionati de puterea cuvantului lor.

Pentru incurajarea curiozitatii copiilor, Magicianul Robert Tudor propune piticilor o altfel de experienta, o explozie de emotii inocente si zambarete intr-un spectacol interactiv cu si despre magia copilariei.

Biletele se gasesc la Casieria Centrului Cultural Dacia, pe www.eventim.ro si la partenerii: Germanos, Orange Shop, Vodafone Store, Carturesti, Omv.

Un eveniment recomandat de Radio Transilvania.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Adunarea Generală a Organizației Municipale ALDE Bistrița are loc sambata

Alianța Liberarilor și Democraților-ALDE, convoacă Adunarea Generală a Organizației Municipale ALDE Bistrița pentru sambata 16 septembrie 2017, de la orele

Close