Luna plantarii Arborilor 15 martie – 15 aprilie

“Crestem impreuna” este deviza sub care Regia Nationala a Padurilor – Romsilva desfasoara activitatile de regenerare a padurilor si de educatie forestiera din “Luna Plantarii Arborilor 15 martie – 15 aprilie”.

Puietii de diverse specii produsi in pepinierele silvice sunt transportati in santierele de impaduriri, in vederea infiintarii de noi arborete si completarea regenerarilor naturale.

Va invitam la Pepiniera Sarata, de unde puteti achizitiona puieti forestieri si ornamentali, perfect adaptati conditiilor climatice locale si unde veti afla de la specialistii nostri cum se da viata padurii.

Informatii la Directia Silvica Bistrita-Nasaud, strada General Grigore Balan nr. 21, telefon 0263/232743, pagina de facebook: Directia Silvica Bistrita-Nasaud.

 

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Simulările la probele scrise ale examenelor naționale 2017 continua

În perioada 13-17 martie au loc simulări ale probelor scrise la examenele de Evaluare Națională pentru elevii claselor a VIII-a...

Close