Liviu Dragnea : nici o tara nu a risipit asa cum a facut-o Romania

Președintele Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea, și ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, au făcut o vizită de lucru în Bistrița-Năsăud.

Cei doi au vizitat trei obiective agricole care pot revoluționa eficientă energetică a României pentru următorii ani. Este vorba despre depozitul de colectare și balotare a lânii din Sîngeorz-Băi, o fabrică de prelucrare a laptelui și o fabrică de cherestea din Lunca Ilvei.

Liviu Dragnea a declarat ca “Nici o țară dezvoltată nu a risipit așa cum a risipit România de la Revoluție încoace.

Vorbim de o resursă care aduce venituri pentru cioban,lana, creează locuri de muncă, venituri la bugetul de stat și bogăție pentru România. Va fi stimulată creșterea oilor și prin această măsură. Vor avea beneficii și ei, și statul. Mulți români pot vedea cât de utilă este lână și ce crimă a fost în această țară de 15-20 de ani, când lâna se ardea sau se arunca”.

Referindu-se la zona noastra Dragnea a spus: “Este o zonă cu mare potențial, oamenii de aici trebuie ajutați, zona montană poate fi nu numai atractivă, ci și productivă pentru România.”

foto by Mesagerul de BN

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

CSM Bistrița a invins la Brăila pe HC Dunărea cu scorul de 31-30

Echipa de handbal feminin CSM Bistrița a intalnit sambata in deplasare echipa Handbal Club Dunărea meciul contind pentru etapa a

Close