Lidl remodelează magazinul din Năsăud

Lidl remodeleaza în această săptămână magazinul Lidl Năsăud de pe str. Gării, nr. 2, fiind închis în zilele de marti 13 și miercuri 14 iunie.

Lidl Năsăud isi deschide portile pentru cumparatori incepand de joi 15 iunie, ora 7:30. Din 15 iunie, timp de trei zile, compania susţine că va veni în întâmpinarea clienţilor cu oferte speciale şi cu reduceri.

În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită. În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătăţiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcţionalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienţii să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale. De la redeschiderea de joi, 15 iunie, și până duminică, 18 iunie, magazinul Lidl de pe strada Gării, nr. 2, îi va aștepta pe clienţi cu oferte speciale și cu reduceri.

SURSA: Propertybuzz.ro

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Dupa reusitele pe plan international, designerul Tina Olari deschide un showroom la Cluj – Napoca

Potrivit siteului clujust.ro Tina Olari originara din Bistrita , care a devenit faimoasă în 2015 când a fost designerul oficial...

Close