Licitatii pentru chioscurile scolare

Primăria municipiului Bistriţa organizează licitaţie publică deschisă pentru închirierea chioscurilor din incinta scolilor.

Pentru închirierea spaţiului în suprafaţă de 18 mp cu destinaţia de chioşc alimentar, situat în incinta Şcolii Gimnaziale nr. 1, Bistriţa licitaţia se va desfăşura pe 20 octombrie ora 14.00.

Tot atunci se va desfasura si licitatia pentru inchirierea spaţiului în suprafaţă de 16 mp situat în incinta Şcolii Gimnaziale nr. 4. In aceeasi zi dar de la ora 15 va avea loc licitatia in vederea inchirierii spaţiului în suprafaţă de 10 mp situat în incinta clădirii corp C a Şcolii Gimnaziale “Ştefan cel Mare”.

Documentele licitaţiei se pot procura de la sediul Serviciului public municipal „Direcţia Patrimoniu” începând cu 7 octombrie.

Documentele de participare la licitaţie se depun până pe data de 19 octombrie.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Fumatul într-o unitate de învăţământ sancţionat de jandarmi

Doi elevi au fost surprinşi fumând în toaleta unui liceu din municipiul Bistriţa. Acest fapt se petrecea în timpul orelor...

Close