Liberali bistriteni candideaza ca si membri la nivel national la Congresul PNL

Pe 17 iunie are loc Congresul National PNL la care vor fi organizate alegeri pentru președinția Partidului Național Liberal, precum și pentru președinții Comisiei de Arbitraj și ai Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori.

Si-au depus candidaturile pentru functii la nivel national Ioan Turc președintele filialei judetene Bistrita – Nasaud, deputatul Robert Sighiartău și Teodor Hășmășan in calitate de membri.

Avocatul Diana Morar și-a depus candidatura pentru o funcție de membru în Comisia de Arbitraj.

La congresul partidului care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, filiala Bistrița-Năsăud va trimite 91 de delegaţi. Moţiunea susţinută de Viorel Cataramă nu a primit susţinerea filialelor pentru a fi supusă dezbaterii votului în cadrul Congresului PNL din 17 iunie in cursa pentru sefia partidului vor intra Ludovic Orban şi Cristian Buşoi.

Primul candidat care isi va sustine motiunea este Cristian Buşoi, urmat de Ludovic Orban.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Proiect de hotarare initiat de liberalii bistriteni pentru montarea barierelor

Consilierii municipali ai Partidului Naţional Liberal au depus un proiect de hotărâre care prevede montarea de urgenta a bariereloe la

Close