Lara Fabian vă invită personal la concertul din Cluj (video)

Mai puțin de 2 luni ne despart de mult așteptatul concert al primăverii învăluit în emoție și trăiri vibrante al renumitei interprete Lara Fabian. Miercuri, 20 Aprilie 2016 ora 20:00, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduiește un concert de excepție, unde vom avea ocazia să ascultăm o combinație a sunetului cu emoția în interpretarea Larei Fabian.

Ceea ce trebuie evidențiat este faptul că pasiunea extraordinară a artistei se regăsește atât în piesele mult cunoscute precum “J’taime” cât și în cele prezentate în primă audiție sau cele mai puțin renumite.

Evenimentul se bucură de un succes extraordinar, având în acest moment imaginea unei săli aproape pline, categoriile IV, V si VI fiind in prag de epuziare.

Biletele au preturi cuprinse intre 89 si 330 lei in functie de categorie și pot fi achiziționate online de pe www.eventim.ro sau de la standul Ticket Events din Iulius Mall.

Categoria VIP: 330 lei

Categoria I: 279 lei

Categoria II: 239 lei

Categoria III: 179 lei

Categoria IV: 139 lei

Categoria V: 109 lei

Categoria VI: 89 lei

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

EXHIBITION DUO „FROM BACH TO BACH

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BISTRIȚA, CENTRUL CULTURAL MUNICIPAL G. COȘBUC BISTRIȚA si FUNDAȚIA SOCIETATEA DE CONCERTE BISTRITȚA, partener CENTRUL JUDEȚEAN PENTRU CULTURĂ...

Close