Lansarea oficiala a candidatilor PNL BN pentru parlamentare va avea loc pe 4 noiembrie

Sala Polivalenta va gazdui pe 4 noiembrie intr-un cadru festiv lansarea candidatilor PNL pentru alegerile ce vor avea loc pe 11 decembrie. Robert Sighiartau presedintele PNL Bistrita – Nasaud a dezvaluit in cadrul sedintei consiliului de coordonare ce a avut loc sambata la Palatul Culturii ca sloganul campaniei electorale este ”Schimbarea începe cu noi înșine”. Nume sonore din PNL vor veni la Bistrita, dintre artisti Ioan Bocsa si grupul sau vor sustine alaturi de alti artisti momente artistice cu ocazia evenimentului de lansare.

Sambata 262 de membri PNL au asistat la prezentarea candidatilor la alegeri, s-au făcut informări politice și a fost prezentată strategia de campanie.

“PNL vine în fața oamenilor cu lucruri care se pot întâmpla, nu cu fabulații și populisme” a spus Sighiartau care a adaugat că ”toate bătăliile electorale pe care le-a câștigat partidul au avut ca ingrediente o organizare bună și o disciplină de fier. Știm că sunt simpatizanți liberali cărora le este frică să vorbească liber despre PNL pentru că mâine s-ar putea să fie dați afară din serviciu, dacă ai o companie s-ar putea să primești niște controale. Aceasta este politica PSD și felul acesta de a face politică trebuie să dispară.” a mai spus Sighiartau.

Candidații PNL la Camera Deputaților sunt Robert Ionatan Sighiartău, Doris Gabriela Moldovan, Vasile Marc, Sorin Hognogi, Ovidiu Udrescu, Ovidiu Iosif Florean, Florin Oltean. La Senat pe lista sunt Ioan Turc, Dorin Mircea Dobra, Mihai Mureşan, Ionel Ropan.

La evenimentul de sambata a fost prezent si europarlamentarul Daniel Buda, prim-vicepreședinte PNL.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ioan Turc: Proiectul Parcului Industrial de la Sarata a fost facut zob de catre PSD

In cadrul Consiliul Judeţean de Coordonare al PNL Bistriţa-Năsăud care a avut loc sambata, prim-vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, candidat...

Close